Kuksakurssi_.jpg

*TÄYNNÄ* Voit ilmoittautua varasijoille.

Kuksakurssi Askolassa 5.-6.10.2019

Tekeekö mielesi kuksia? Oletko aina halunnut juoda kahvisi itse veistämästäsi kuksasta? 

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus kun Oivallusvaara järjestää ihka ensimmäisen kuksakurssin. Kurssilla on mahdollisuus työstää kuksa aidosta lapista kasvaneesta pahkasta - materiaalista jota on harvoin tarjolla.

Kurssi toteutetaan maatilaympäristössä Askolan Särkijärvellä. Saat tarkemmat tiedot paikasta kun ilmoittaudut mukaan kurssille.

Kurssille tarvitset mukaan vuolupuukon, eli suhteellisen pienikokoisen puukon. Terän pituus ei saa olla pidempi kuin oman etusormesi pituus, se on hyvä muistisääntö jos olet hankkimassa uuden puukon kurssia varten. Loput tarvikkeet voit ostaa käteisellä kurssin opettajalta. Varaudu ja ota mukaasi noin 20 € käteistä, jolla voit hankkia hiekkapapereita ja muita mahdollisia tarvikkeita. Kurssilaiset osallistuvat kurssille omalla vastuulla, joten kannatta tarkistaa, että oma tapaturmavakuutus on voimassa.

Opettajana kurssillamme toimii biologi Risto Poijärvi, jolla on takanaan pitkä ura opettajana peruskoulussa ja kansalaisopistossa mm. puu- ja metallitöiden parista. Lue Ristosta lisää täältä.

Kurssille otetaan mukaa 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Voit ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia eerika@oivallusvaara.fi tai soittamalla Eerikalle 040-0933508.