Pronssikoru -kurssi

Pronssikoru -kurssi 3.-4.10.2020, Askola

Aikataulu

Lauantaina klo 10-18 korujen suunnittelua piirtäen ja vahasta, muottikorujen valmistaminen massasta, muotin valmistaminen

Sunnuntaina klo 10-16 korujen valaminen, korujen viimeistelytyöt

 

Kurssin sisältö

Kurssilla suunnitellaan ja valmistetaan pronssikoruja hiekkavalumenetelmällä. 

Korut voivat olla noin 5x5x1cm kokoisia riipuksia tai solkia.

 

Mukaan kurssille voi ottaa omia neulaviiloja, puutikkuja, hammastikkuja sekä muotoiluun sopivia tarvikkeita. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan oma kynä ja vihko, johon voit luonnostella koruja. Mallikoru valmistetaan uunissa kovettumasta Fimo-massasta. Itse koru valetaan pronssista kurssilaisten itsevalmistamiin hiekkavalumuotteihin.

 

Kurssin opettaja

Kurssilla opettajana toimii seppä Karri Levantin, jolla on vuosien kokemusta erilaisten esineisten valmistamisesta. Lauantai aamupäivällä koruja suunnitellaan teollisen muotoilijan Eerika Korhosen ohjauksessa ja iltapäivällä viemme suunnitelmat käytäntöön Karrin avustamana.

 

Kurssipaikka
Kurssi toteutetaan maatilaympäristössä Askolan Särkijärvellä.
Verstaanamme toimii vanha sympaattinen navettarakennus ja maatilan pihapiirissä laiduntavat lauma hevosia sekä lampaita.
Saat tarkemmat tiedot paikasta, kun ilmoittaudut mukaan kurssille.

 

Huomioitavaa
Kurssilaiset osallistuvat kurssille omalla vastuulla, joten kannatta tarkistaa, että oma tapaturmavakuutus on voimassa.

 

Hinta
190€ (sis. ALV 24%)

Kurssimaksu sisältää henkilökohtaisen ohjauksen pienryhmässä, käytettävät malli- ja hiekkamateriaalit sekä työkalut.

Tarvikemaksu

Varaudu ottamaan mukaasi noin 10€ (käteinen), jolla lunastat valupronssi- ja kaasumaksun. Tarvikemaksu maksetaan käteisellä suoraan ohjaajalle kurssiviikonlopun aikana.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu alla olevan linkin kautta.

 

Kurssille otetaan mukaa 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Varasijoille otetaan ilmoittautumisia. Kurssille ilmoittautuminen varmistetaan maksamalla kurssimaksu. Kurssi järjestetään, jos vähintään 8 henkilöä ilmoittautuu mukaan.

Majoittautuminen

Majoittautumista voi tiedustella verstaasta alle kilometrin päässä olevasta Prestbackan pitokartanosta tai 4,5km päässä sijaitsevasta Abborsjö B&B:stä.


Ja jos jäät miettimään, että missä on Askola ja miten sinne pääsee, niin Askola sijaitsee Itä-Uudellamaalla, Porvoon kupeessa. Porvoosta matkaa verstaalle on 18 km, Lahdesta 60 km, Helsingistä 70 km

 

Kysymyksiä voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen eerika@oivallusvaara.fi tai voit soittaa Eerika Korhoselle 040-0933508.