top of page
Puukauha_lusikka.jpg

ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!

Puukauha- ja puulusikkakurssi Askolassa su 3.11.2019 klo 12-18.

Tekeekö mielesi lusikoita retkievästä itse veistelemällä puulusikalla? Tai haluatko sekoittaa soppaa puukauhalla, jonka olet itse vuollut?

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus kun Oivallusvaara järjestää ensimmäisen kauha- ja lusikkakurssin kurssilaisten toiveesta.

Kurssillamme on mahdollisuus työstää puulusikka/lusikoita, puukauha ja muita puisia ottimia. Materiaalina kurssilla käytämme suomalaista haapaa. Kurssipäivän jälkeen sinulla on taidot valmistaa näitä esineitä omatoimisesti.

Miltä sinun puinen retkilusikka tulee näyttämään? Nämä esimerkit ovat kirpputoreilta ja toreilta löytyneitä käsinveistettyjä kauhoja ja lusikoita.

Kurssi toteutetaan maatilaympäristössä Askolan Särkijärvellä. Saat tarkemmat tiedot paikasta kun ilmoittaudut mukaan kurssille.

Kurssille tarvitset mukaan vuolupuukon, eli suhteellisen pienikokoisen puukon.
Terän pituus ei saa olla pidempi kuin oman etusormesi pituus, se on hyvä muistisääntö jos olet hankkimassa uuden puukon kurssia varten. Loput tarvikkeet voit ostaa käteisellä kurssin opettajalta. Varaudu siis ottamaan mukaasi noin 5-10€ käteistä, jolla voit lunastaa kuksa-aihion, hiekkapapereita ja muita mahdollisia tarvikkeita.

Kurssilaiset osallistuvat kurssille omalla vastuulla, joten kannatta tarkistaa, että oma tapaturmavakuutus on voimassa.

Opettajana kurssillamme toimii biologi Risto Poijärvi, jolla on takanaan pitkä ura opettajana peruskoulussa ja kansalaisopistossa mm. puu- ja metallitöiden parista. Lue Ristosta lisää täältä.

Kauha-ja lusikkakurssin hinta on 60€ (sis. ALV24%) ja kurssipaikka vahvistetaan maksamalla kurssimaksu.

Kurssille otetaan mukaa10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Myös varasijoille otetaan ilmoittautumisia. Kurssi toteutetaan jos vähintään 8 osallistujaa ilmoittautuu mukaan vuolemaan.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta. 

Jos sinulla on kysymyksiä voit laittaa sähköpostia eerika@oivallusvaara.fi tai soittaa Eerikalle 040-0933508.


 

bottom of page