top of page

PIENI kirjapuoti

Tutustu Oivallusvaaran pieneen mutta sitäkin omalaatuisempaan kirjavalikoimaan ja hanki puodistamme kirjoja itsellesi tai lahjaksi. Suunnittelemme, kirjoitamme, kuvaamme, taitamme ja kustannamme kirjamme itse ja lisäksi painatamme ne Suomessa. Usealla kirjallamme on tästä syystä Avainlippu-merkki. Kirjojemme yhteisinä teemoina kulkevat lähiluonto, kansantarinat sekä luontoyhteys.

 

Olemme suunnitelleet kirjamme juuri sinua varten, että voit syventää omaa matkaasi luontoyhden äärelle.

 

Jos tarvitset apua kirjojen hankinnassa, haluat tehdä tilauksen ulkomaiseen osoitteeseen tai sinulla on tarvetta hankkia isompi kirjaerä, niin ota yhteyttä suoraan meihin  eerika (at) oivallusvaara.fi, niin autamme sinua. Voit tilata tuotteitamme myös suoraan lahjaksi, siten että lähetämme tuotteet suoraan vastaanottajalle.

Teethän ostokset vastuullisesti ja tutustu ennen ostoa tuotteiden vaihto- ja palautusohjeisiin (alla).

VAIHTO- JA PALAUTUSKÄYTÄNNÖT
Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla tuotteilla on (14) päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos haluat palauttaa ostamasi tuotteen niin lähetä siitä meille sähköpostia.
Peruutuspäivä on se päivä, jolloin Oivallusvaara Oy on saanut kirjallisesti tiedon tilauksen peruutuksesta. Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

Kerromme sähköpostilla tarkemmat palautusohjeet ja palautusosoitteen.

Tuotetta palauttaessa, olet velvollinen maksamaan tuotteen ostosta ja palautuksesta aiheutuneet postituskulut. Liitä palautuksen yhteyteen kopio ostetusta tuotteesta. Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta muunneltua tuotetta (esim. omistuskirjoitus tai signeeraus).

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi inhimillisestä virheestä. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Luontoyhteys_painokelponen-8.jpg
bottom of page