top of page

Janne Tuovila

Lääkäri

Valmistuin Tampereen yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta 2009. Olen tehnyt sen jälkeen töitä monipuolisesti mm. kuntoutuksen, neurologian, sisätautien ja psykiatrian parissa eri sairaaloissa. Myös terveyskeskuslääkärin työtä olen tehnyt useiden vuosien ajan. Yleislääketieteen erikoistumisen suoritin valmiiksi 2016 ja vuonna 2020 valmistuin työterveyshuollon erikoislääkäriksi.

Työterveyshuollossa olen päässyt työskentelemään pienten ja isojen organisaatioden kanssa mm. elintarvike- ja sahateollisuuden parissa. Toimisto- ja tietotyöläisen arki on tullut tutuksi työterveysasiakkaideni kautta.

Lisäksi olen koulutukseltani filosofian maisteri, pääaineenani orgaaninen kemia.

Oivallusvaarassa aloitin lääkärinä tammikuussa 2017.

Pitkäaikainen haaveeni on ollut, että pääsen toteuttamaan sellaisia lääkäripalveluita, mitä potilaani ja asiakkaani ovat olleet vailla ja Oivallusvaarassa pääsen tekemään juuri sitä. Kohtaamaan ihmiset kiireettömästi, tasavertaisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Harrastan metsästystä, luonnossa eri tavoin liikkumista, suunnistusta, maastopyöräilyä sekä olen osallistunut erilaisiin seikkailukilpailuihin sekä Suomessa että ulkomailla. Metsä on minulle paikka, jossa tunnen itseni rentoutuneeksi. Pidän erityisesti jylhistä vaaramaisemista.

Pätevyydet:
Työterveyshuollon erikoislääkäri
Yleislääkätieteen erikoislääkäri
Lääketieteen lisensiaatti
Filosofian maisteri, pääaineena orgaaninen kemia
Medical Specialist in Forest Medicine, INFOM, Japani
Merimieslääkäri
Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja, SPR
Lääkintäluutnantti
NLP-practiotioner
Hygieniapassi
Metsästäjätutkinto
Green Care -perusteet (5op)
Metsävastaanotto®-opas

Janne Tuovila
bottom of page