RATKAISUKESKEINEN VALMENNUS

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalainen perinnehoitomuoto

ja sen juuret ovat kaukana historiassamme. Nimi kalevalainen jäsenkorjaus juontaa juurensa Kajaanin piirilääkäri 

Elias Lönnrotin kokoamasta Kalevalasta, kohdassa jossa Lemminkäisen äiti pelastaa poikansa. Lönnrot oli lääkärinä erittäin kiinnostunut suomalaisista kansanparannusmenetelmistä.

Miksemme siis voisi nykypäivänäkin ammentaa niitä oppeja?

 

Valmennus perustuu:

Valmennuksesta voi olla sinulle merkittävää hyötyä, jos 

Valmennus sopii:

Valmennukseen ei ole suositeltavaa:


Valmistautuminen valmennukseen:

Kannattaa varautua mukaan omalla vesipullolla sekä muistiipanovälineillä.

Saamaani asiakaspalautetta valmennuksista

Kiitos Eerika monipuolisesta valmennuksesta.

Hieno kokemus laajentaa tietoisuutta omasta elämäntilanteesta ja ymmärtää paremmin oman elämän kipukohtia.

Valmennus eteni johdonmukaisesti ja tehtävät olivat motivoivia ja ymmärrettäviä. Ohjaajan vankalla ammattitaidolla ja ohjaavilla kysymyksillä tulevaisuus alkoi näyttää selvästi valoisammalta.

Valmennus oli kokonaisuudessaan omaa elämää ja itsetuntemusta kohottava ja kirkastava kokemus.

Suosittelen kaikille, jotka tuntevat jonkun oman elämän osa- alueen polkevan paikallaan ja haluaisi välineitä päästä omassa elämässä eteenpäin.

 

Pirjo 44v. (osallistui valmennukseeni 1h x 4 krt)

Eerika tuki ja tsemppasi ihanasti omissa tavoitteissani. Eerika tapa jeesata on lempeä, mutta samalla hyvin määrätietoinen. Voin lämmöllä suositella Eerikaa jos sisäinen motivaatiosi on kateissa.

 

Hobitti 40+v (osallistui valmennukseeni 1h x 4 krt)

 

 

Asioiden muuttuminen on monesti kiinni hyvin pienistä asioista ja niiden keksimiseen tarvitaan sopivan rentoa valmentamista.
Ratkaisut syntyivät omista pohdinnoista, Eerikan tuella. Pidin myös luovista tehtävistä.

Riikka 52v

-alkuperäinen tavoite voi muuttua matkan varrella. Se mitä oli ajatellut tavoittelevansa, voi muuttua asioiksi, joita tarvitsetkin juuri nyt.

 

-Ensimmäisellä kerralla, tein matkaa itseeni. Mielikuva harjoituksella löysin Rakastavan itseni sekä yllätyksekseni kannustavan itseni, jollaista en tiennyt itsessäni olevankaan. "Pystyt mihin vaan" oli lause, jonka Rakastava itseni sanoi minulle, ja jonka kautta sain ymmärrystä myös siihen, miten sisäinen pelkoni oli päässyt liiaksi valtaan ja ääneen, ja mielikuva harjoituksen kautta löysin itsestäni tuon kannustavankin puolen.

 

-matkalla itseen, voi löytää itsestään uusia ja yllättäviä puolia, jotka auttavat ymmärtämään omia mielen rakenteita.

 

-ymmärsin, että vauhti ei ole muutoksessa pääasia, vaan matka itsessään. Löysin uudenlaista myötätuntoa itseäni kohtaan.

 

-ymmärsin että kun mieli havaitsee herkemmin epäonnistumiset, voi mieltä harjoittaa keskittymällä onnistumisiin pistämällä erityisesti ne merkille.

 

-Toisella kerralla kävimme läpi uskomuksia ja ikävistä muistoista vapautumista. Mielikuva harjoitus toimi jälleen erityisesti, koska pääsin sen avulla kiinni tunteeseen, joka oli tarralappuna jäänyt kehooni kiinni seitsemäksi vuodeksi ja sain kokea voimakkaan vapautumisen tilanteeseen liittyvistä ikävistä muistoista. Tästä seurasi vapautuminen sekä ymmärrys, helpotus, ilo ja kiitollisuus.

 

- löysin samassa harjoituksessa itsestäni lohtua ja turvaa antavan puoleni.

 

Kolmannella kerralla teimme ankkurointiharjoituksen. Siinä opin miten omaa kehoaan käyttämällä voi saada mielikuvaharjoitukseen lisävoimaa esim. ottamalla omasta ranteestaan kiinni samalla kun ankkuroi ajatuksiaan hetkeen.

- puhuimme myös eri aistien käytöstä sekä pohdimme sosiaalisia suhteita ja millä tavalla ne näkyvät ja vaikuttavat arjessani. 

 

Neljännellä kerralla puhuimme tunteista, ja sain vinkkejä tunnetyöskentelyyn. Teimme mielikuvaharjoituksen jossa näin jälleen oman itseni kahtena aivan erilaisena persoonana, (kaksi tuolia oli harjoituksessa) ja tälläkin harjoituksella oli ällistyttävä vaikutus. Löysin sen avulla keinon, miten tutkia itseni eri piirteitä vähän kuin ulkopuolelta ja miten käydä itseni kanssa vuoropuhelua.

Elina 41v

 

Paikka

  • Zoom-yhteys tietokoneella tai puhelu etänä

  • Sipoonkorven kansallispuisto

  • Hoitohuone Askolassa, os. Makkelintie 20, Särkijärvi, Askola

Kesto
1 h x  4 krt

Hinta 
85€ ( sis. ALV 24%)
Korttimaksu tai käteinen käy (mielellään tasaraha).
Huomioithan:

  •  että kotikäynnistä ei myönnetä kotitalousvähennystä

  • palvelua ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla hyvinvointiseteleillä
    Työnantajat voivat kuitenkin myöntää työntekijöilleen rahaa työntekijöiden hyvinvointia edistäviin palveluihin. Näissä tilanteissa lähetän laskun sopimuksen mukaisesti suoraan työnantajan maksettavaksi.

 

Ajanvaraus
Varataksesi valmennusta, soita tai lähetä minulle tekstiviesti niin keskustellaan ennen hoitoon tuloa.

 

OLEN TÄLLÄ ÄITIYSLOMALLA 15.2.2021 alkaen, enkä voi ottaa uusia valmennuksia tällä hetkellä.


Terveisin,

 Eerika Korhonen, 040-0933508.

Levi2017-2309.JPG